Al ons betalingsverkeer vindt plaats via Mollie en paypal, waarmee u veilig en eenvoudig kunt betalen.

Verzendkosten

Alle bestellingen vanaf €100,- worden GRATIS verzonden in Nederland, voor België is het vanaf €150 GRATIS verzonden.
Voor bestellingen hanteren wij de volgende verzendkosten:

Land Kosten
Nederland € 4,99 (gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,-)
België € 7,99 (gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 150,-)
Overige landen in de EU € 9,95
Alle landen in de EU vanaf € 6,95*

*Houd bij zendingen buiten de EU rekening met mogelijke inklarings- en/of douane kosten: deze zijn voor eigen rekening.

Levertijd

We leveren de meeste producten uit voorraad. Bestellingen worden op werkdagen bij bestelling  en betaling via iDeal (indien uit voorraad) vóór 15.00 uur binnen 1- 3 werkdagen verstuurd.

Betalen doet u altijd gelijk na uw bestelling. U kunt bij ons kiezen uit verschillende betaalmethodes:
iDEAL, Credit Card, PayPal, MisterCashof een vooruitbetaling met een bankoverschrijving.

 

Hoe werkt betalen met iDEAL?
Heeft u een bankrekening met de mogelijkheid tot internetbankieren? Dan kunt u met iDEAL snel én veilig betalen. Zonder extra kosten. U logt in op uw eigen bankomgeving en maakt het bedrag meteen online over. Betalen via iDEAL is mogelijk als u een rekening heeft bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Triodos Bank, Van Landschot Bankiers, Friesland Bank of Fortis Bank. Na uw betaling ontvangt u direct van ons een bevestiging.
Voordelen iDEAL:
–  U betaalt via internetbankieren, dus vertrouwd én veilig.
–  Het is gratis.
–  Het is snel en makkelijk.
–  Uw bestelling wordt binnen enkele dagen verzonden.

 

Hoe werkt betalen met credit card?
Vrijwel elke creditcard wordt door ons geaccepteerd en betalen met uw kaart gebeurt via de veilige module van Buckaroo. Na het invullen van uw creditcard gegevens ontvangt u van ons een bevestiging email. Het bedrag zal zichtbaar zijn op de maandelijkse incasso van uw creditcard maatschappij en pas dan worden afgeschreven.
Voordelen Creditcard:
– U betaalt via de goed beveiligde, betrouwbare module van Buckaroo.
– Het is gratis voor u als klant.
– Het is snel en makkelijk
– Uw bestelling wordt binnen enkele dagen verzonden.

 

Hoe werkt betalen met PayPal?
Voor betalen met PayPal heeft u een PayPal-rekening nodig. Die opent u in 5 minuten op de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening. Handig is dat er niet eerst geld op de PayPal-rekening gestort hoeft te worden. Uw betaling wordt namelijk direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard. Betalen via PayPal is gratis.
Voordelen PayPal:
–  U betaalt via de goed beveiligde website van PayPal.
–  Het is gratis.
–  Uw bestelling wordt binnen enkele dagen verzonden.

 

Hoe werkt een vooruitbetaling?
Bij een vooruitbetaling maakt u zelf het geld over naar onze rekening. Geef bij uw bestelling aan dat u vooraf betaalt. Als u de bestelling heeft afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin staan ook onze bankgegevens, zodat u het geld kunt overmaken. Na overschrijving kan het 1 tot 3 dagen duren voordat het bedrag op onze rekening staat. Is het bedrag er? Dan sturen we uw bestelling binnen enkele dagen naar u toe. Voor betaling vooraf rekenen wij geen extra kosten.
Voordelen vooruitbetaling:
–  U maakt het geld over via uw eigen, beveiligde betaalmethode.
–  Wij rekenen geen extra kosten.

 
 
 

Hoe werkt Bancontact/Mister Cash?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
– De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
– In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.
– Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. Selecteer Bancontact/Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.